Παρουσίαση

Η παραλία Λεύκες βρίσκεται κοντά στο χωριό Δρυοπίδα μόλις 3 χιλιόμετρα και 8 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Μέριχα είναι μια υπέροχη παραλία με άμμο και βότσαλο. Στον οικισμό υπάρχουν τα σημάδια του μεταλλευτικού παρελθόντος της Κύθνου. Στις Λεύκες υπάρχουν μερικά αρμυρίκια όπως και στις περισσότερες παραλίες της Κύθνου, που θα σας προσφέρουν την απαραίτητη σκιά και περιβάλλεται από όμορφο τοπίο.
Στην όμορφη παραλία στις Λεύκες βρίσκονται τα πανέμορφα στούντιος ΑΝΝΕΖΙΩ. Εδώ θα περάσετε ήσυχες οικογενειακές διακοπές, σ' ένα πολύ φιλικό περιβάλλον. Βρίσκονται μόλις 50 μέτρα από τη παραλία απολαύστε ήρεμες και ανέμελες διακοπές στο συγκρότημα μας !!

Παροχές

Όλα τα διαμερίσματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα, με κλιματισμό, τηλεόραση, θέρμανση, κουζίνα, ψυγείο, μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα .
Τα δίχωρα διαμερίσματα είναι τρίκλινα, τετράκλινα πλήρως εξοπλισμένα για οικογενειακές, ήρεμες και ήσυχες διακοπές στην πανέμορφη Κύθνο.

Τοποθεσία

Είναι το τέλειο μέρος για ρομαντικές νύχτες και θα απολαύσετε πραγματικά αξέχαστες στιγμές σε ένα αξέχαστο νησί σαν την Κύθνο!
Από Λιμάνι : 8 km Από Δρυοπίδα : 3km Από Παραλία : 50 m

Επικοινωνία